1. western
  2. Terror On The Prairie

Film Terror On The Prairie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Terror On The Prairie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Terror On The Prairie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Terror On The Prairie op imdb.nl. Misschien is Terror On The Prairie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Terror On The Prairie streamen online als je een Terror On The Prairie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Terror On The Prairie op 123movies staat.

Specificaties over de film Terror On The Prairie

Schermtype

Nick Searcy

Genre

Western

Kijkwijzer

16

Speelduur

107 minuten

Regisseur

Michael Polish

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Terror On The Prairie

In de uitgestrekte vlaktes van Montana speelt zich een bloedstollend avontuur af dat je hart sneller doet kloppen. Maak je klaar om de adrenaline door je aderen te voelen stromen met Terror On The Prairie. In dit meeslepende spel word je meegenomen op een spannende reis waarin een dappere vrouw tegenover een meedogenloze bende outlaws staat, vastbesloten om wraak te nemen. Duik diep in de prachtige doch gevaarlijke wildernis van het Amerikaanse westen. Terwijl je de rol van deze moedige vrouw op je neemt, zul je haar kracht en vastberadenheid ervaren terwijl ze zichzelf verdedigt tegen de genadeloze outlaws. Voel de spanning en de druk op je schouders terwijl je strategische beslissingen neemt om te overleven in deze meedogenloze omgeving. Terror On The Prairie neemt je mee in een meeslepend verhaal dat je hart laat bonzen van opwinding. Met zijn verbluffende graphics en meeslepende geluidseffecten word je volledig ondergedompeld in het ruige landschap van Montana. Maar pas op, want elke beslissing die je neemt, elk pad dat je bewandelt, heeft gevolgen. Blijf scherp en wees voorbereid op onverwachte wendingen terwijl je jezelf verdedigt tegen de meedogenloze outlaws. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de heldin te zijn die Montana nodig heeft?

Veelgestelde vragen over de film Terror On The Prairie

Nick Searcy is de hoofdrolspeler in Terror On The Prairie. De volledige cast van Terror On The Prairie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Terror On The Prairie is Western.

De speelduur van de film Terror On The Prairie is 107 minuten.

Om te bekijken waar Terror On The Prairie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Terror On The Prairie wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Terror On The Prairie is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Terror On The Prairie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Terror On The Prairie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Terror On The Prairie heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Terror On The Prairie in blue ray te bekijken is.

Michael Polish is de regisseur van Terror On The Prairie. 

Bekijk nog meer films