1. western
  2. Django Unchained

Film Django Unchained

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Django Unchained. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Django Unchained weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Django Unchained op imdb.nl. Misschien is Django Unchained op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Django Unchained streamen online als je een Django Unchained torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Django Unchained op 123movies staat.

Specificaties over de film Django Unchained

Schermtype

Jamie Foxx

Genre

Western | Avontuur | Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

165:00:00 minuten

Regisseur

Quintin Tarantino

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Django Unchained

Django Unchained neemt je mee naar het hart van het Zuiden van Amerika, in een tijdperk doordrenkt van spanning en onrechtvaardigheid. Het verhaal speelt zich af 2 jaar vóór het uitbreken van de Amerikaanse Burgeroorlog, waarin Django, een dappere en vastberaden slaaf, centraal staat. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer hij in contact komt met Dr. King Schultz, een excentrieke Duitse premiejager. Schultz, meesterlijk vertolkt door Christoph Waltz, heeft de jacht geopend op de beruchte Brittle Brothers, een meedogenloze bende moordenaars. Hij beseft al snel dat hij Django's unieke vaardigheden en gedrevenheid nodig heeft om zijn missie te volbrengen. Schultz koopt Django van zijn wrede eigenaar en belooft hem vrij te laten zodra de Brittle Brothers gevangen zijn, ongeacht of ze levend of dood zijn. Terwijl Django en Schultz een gevaarlijke en avontuurlijke reis ondernemen, ontluikt er meer dan alleen een meester-leerlingrelatie. Ze ontwikkelen een onverwachte vriendschap en een wederzijds respect voor elkaars kracht en moed. Samen trotseren ze vele obstakels en uitdagingen, terwijl ze strijden tegen het diepgewortelde racisme en onrecht dat de Zuidelijke staten teistert. Django Unchained is een meeslepende en aangrijpende film die je niet onberoerd zal laten. Regisseur Quentin Tarantino weeft op meester.

Veelgestelde vragen over de film Django Unchained

Jamie Foxx is de hoofdrolspeler in Django Unchained. De volledige cast van Django Unchained kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Django Unchained is Western | Avontuur | Actie.

De speelduur van de film Django Unchained is 165:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Django Unchained te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Django Unchained wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Engels. 

Django Unchained is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Django Unchained in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Django Unchained aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Django Unchained heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Django Unchained in blue ray te bekijken is.

Quintin Tarantino is de regisseur van Django Unchained. 

Bekijk nog meer films