1. fantasy
  2. Chronicles Of Narnia

Film Chronicles Of Narnia

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Chronicles Of Narnia. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Chronicles Of Narnia weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Chronicles Of Narnia op imdb.nl. Misschien is Chronicles Of Narnia op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Chronicles Of Narnia streamen online als je een Chronicles Of Narnia torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Chronicles Of Narnia op 123movies staat.

Specificaties over de film Chronicles Of Narnia

Schermtype

Skandar Keynes

Genre

Fantasy

Kijkwijzer

AL

Speelduur

505:00:00 minuten

Regisseur

Michael Apted

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film Chronicles Of Narnia

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Chronicles Of Narnia

Skandar Keynes is de hoofdrolspeler in Chronicles Of Narnia. De volledige cast van Chronicles Of Narnia kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Chronicles Of Narnia is Fantasy.

De speelduur van de film Chronicles Of Narnia is 505:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Chronicles Of Narnia te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Chronicles Of Narnia wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Chronicles Of Narnia is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je Chronicles Of Narnia in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Chronicles Of Narnia aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Chronicles Of Narnia heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Chronicles Of Narnia in blue ray te bekijken is.

Michael Apted is de regisseur van Chronicles Of Narnia.