1. fantasy
  2. Hogfather

Film Hogfather

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Hogfather. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Hogfather weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Hogfather op imdb.nl. Misschien is Hogfather op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Hogfather streamen online als je een Hogfather torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Hogfather op 123movies staat.

Specificaties over de film Hogfather

Schermtype

Michelle Dockery

Genre

Fantasy

Kijkwijzer

12

Speelduur

184:00:00 minuten

Regisseur

Vadim Jean

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Hogfather

Maar dit jaar loopt niet alleen het Hogswatchfeest gevaar, maar ook een noodzakelijke menselijke zwakheid: geloof. Suzan, de halfmenselijke kleindochter van de Dood, is op vakantie in de Schijfwereld, een wereld die gedragen wordt op het schild van een reuzenschildpad. Suzan is de gouvernante van de jonge, onschuldige kinderen van het gezin Gaiter en kijkt reikhalzend uit naar Hogswatch avond, als de Hogfather de kinderen van de Schijfwereld cadeautjes komt brengen. Maar dan komt het vreselijke nieuws dat de Hogfather ontvoerd is door de Accountants, de bewakers van de logica, die fel gekant zijn tegen het propageren van mythen. Ze zullen er alles aan doen om de mensen weer het pad van de logica te laten bewandelen, zelfs als ze daarvoor iemand moeten ontvoeren in wie ze niet geloven. Met hulp van de Dood, start Suzan een fantasmagorische reddingsoperatie. Veel tijd heeft ze niet, want. In deze spannende en fantasierijke film wordt de magische wereld van de Hogfather tot leven gebracht. De Hogfather, die maar één keer per jaar verschijnt en de dromen van kinderen vervult, wordt dit jaar bedreigd door de Accountants. Deze logica-bewakers hebben de Hogfather ontvoerd omdat ze niet geloven in het propageren van mythen. Suzan, de kleindochter van de Dood, is vastbesloten om de Hogfather te redden en het geloof in magie en dromen te behouden. Samen met de Dood gaat ze op een.

Veelgestelde vragen over de film Hogfather

Michelle Dockery is de hoofdrolspeler in Hogfather. De volledige cast van Hogfather kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Hogfather is Fantasy.

De speelduur van de film Hogfather is 184:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Hogfather te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Hogfather wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Hogfather is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Hogfather in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Hogfather aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Hogfather heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Hogfather in blue ray te bekijken is.

Vadim Jean is de regisseur van Hogfather.