1. fantasy
  2. The Forbidden Kingdom

Film The Forbidden Kingdom

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Forbidden Kingdom. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Forbidden Kingdom weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Forbidden Kingdom op imdb.nl. Misschien is The Forbidden Kingdom op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Forbidden Kingdom streamen online als je een The Forbidden Kingdom torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Forbidden Kingdom op 123movies staat.

Specificaties over de film The Forbidden Kingdom

Schermtype

Jet Li

Genre

Fantasy

Kijkwijzer

12

Speelduur

100:00:00 minuten

Regisseur

Rob Minkoff

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film The Forbidden Kingdom

In het spannende avontuur genaamd "The Forbidden Kingdom", neemt Jason ons mee op een onvergetelijke reis naar het oude China. Terwijl hij op zoek is naar verboden kung-fu DVD's in een mysterieus winkeltje in Chinatown, stuit hij op een buitengewone ontdekking. Plotseling wordt hij teruggevoerd naar een tijdperk vol legendes en gevaar. In deze adembenemende wereld wordt Jason geconfronteerd met een immense taak: het bevrijden van de legendarische krijger, The Monkey King. Deze machtige krijger wordt gevangen gehouden door de genadeloze Jade Warlord, die vastbesloten is om zijn macht te behouden. Gelukkig wordt Jason bijgestaan door de wijze kung-fu meester Lu Yan, gespeeld door niemand minder dan Jackie Chan, en een kleurrijk gezelschap van buitenbeentjes, waaronder de mysterieuze Silent Monk, vertolkt door Jet Li. Om te slagen in zijn missie en een weg terug naar huis te vinden, moet Jason de eeuwenoude principes van kung-fu leren beheersen. Hij wordt geconfronteerd met angstaanjagende vijanden en moet zijn moed en doorzettingsvermogen op de proef stellen. Zal hij erin slagen om The Monkey King te bevrijden en zijn eigen weg in deze verboden koninkrijk te vinden? Bereid je voor op een adembenemend avontuur vol actie, humor en magie in "The Forbidden Kingdom".

Veelgestelde vragen over de film The Forbidden Kingdom

Jet Li is de hoofdrolspeler in The Forbidden Kingdom. De volledige cast van The Forbidden Kingdom kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Forbidden Kingdom is Fantasy.

De speelduur van de film The Forbidden Kingdom is 100:00:00 minuten.

Om te bekijken waar The Forbidden Kingdom te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Forbidden Kingdom wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Forbidden Kingdom is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je The Forbidden Kingdom in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Forbidden Kingdom aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Forbidden Kingdom heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Forbidden Kingdom in blue ray te bekijken is.

Rob Minkoff is de regisseur van The Forbidden Kingdom.