1. filmhuis internationaal
  2. Irreversible

Film Irreversible

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Irreversible. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Irreversible weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Irreversible op imdb.nl. Misschien is Irreversible op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Irreversible streamen online als je een Irreversible torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Irreversible op 123movies staat.

Specificaties over de film Irreversible

Schermtype

Monica Bellucci

Genre

Filmhuis & Internationaal | Drama | Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

90:00:00 minuten

Regisseur

Gaspar Noé

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2002

Omschrijving van de film Irreversible

Wanneer een jonge vrouw genadeloos wordt overvallen, verkracht en in een diepe coma wordt geslagen, ontketent dit een meedogenloze zoektocht naar gerechtigheid. In Irreversible neemt haar toegewijde vriend en voormalige echtgenoot het lot in eigen handen en zweert hij wraak te nemen op de dader. Deze intense en schokkende film neemt je mee op een onvoorstelbare achtbaanrit vol gruwelijk en buitengewoon expliciet geweld, wat je hart sneller doet kloppen en je adem doet stokken. Regisseur van het duistere meesterwerk "I Stand Alone", presenteert met Irreversible opnieuw een indrukwekkend staaltje vakmanschap. Net als in de bekroonde films Memento en Betrayel, wordt het verhaal op een unieke en intrigerende manier verteld, ditmaal achterstevoren. Je wordt meegesleept in een gewaagde temporele structuur die de kijker uitdaagt om de puzzelstukjes samen te voegen en de schokkende gebeurtenissen te ontrafelen. Irreversible is een meeslepende en grensverleggende filmervaring die je niet onberoerd zal laten en je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film Irreversible

Monica Bellucci is de hoofdrolspeler in Irreversible. De volledige cast van Irreversible kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Irreversible is Filmhuis & Internationaal | Drama | Thrillers.

De speelduur van de film Irreversible is 90:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Irreversible te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Irreversible wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Irreversible is geproduceerd in 2002. Als de film recent is uitgebracht kun je Irreversible in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Irreversible aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Irreversible heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Irreversible in blue ray te bekijken is.

Gaspar Noé is de regisseur van Irreversible. 

Bekijk nog meer films