1. filmhuis internationaal
  2. Poupoupidou

Film Poupoupidou

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Poupoupidou. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Poupoupidou weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Poupoupidou op imdb.nl. Misschien is Poupoupidou op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Poupoupidou streamen online als je een Poupoupidou torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Poupoupidou op 123movies staat.

Specificaties over de film Poupoupidou

Schermtype

Guillaume Gouix

Genre

Filmhuis & Internationaal

Kijkwijzer

12

Speelduur

99:00:00 minuten

Regisseur

Gerald Hustache-Mathieu

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Poupoupidou

Poupoupidou: een mysterieuze en intrigerende roman die je meeneemt naar het betoverende landschap van Frankrijk. Duik in het verhaal van Rousseau, een briljante schrijver die verstrikt raakt in een wereld van raadsels en geheimen. Rousseau, een prominente misdaadauteur uit de bruisende stad Parijs, wordt geconfronteerd met een verlammende 'writer's block'. Hij kan simpelweg geen woord op papier krijgen. Maar dan ontmoet hij Candice Lecoeur, een betoverende schoonheid uit het afgelegen dorpje in het koudste deel van Frankrijk. Candice, na een mysterieuze hypnose-sessie, is ervan overtuigd dat ze de reïncarnatie is van niemand minder dan Marilyn Monroe. Het verhaal neemt een dramatische wending wanneer Candice levenloos wordt aangetroffen en de autoriteiten de zaak snel afdoen als een zelfmoord door een overdosis slaappillen. Maar Rousseau weigert dit te geloven en gaat vastberaden op zoek naar de waarheid. Hij duikt in Candice's verleden en ontrafelt langzaam maar zeker een web van intriges, verborgen verlangens en duistere geheimen. Poupoupidou is een meeslepende roman die de lezer meeneemt op een onvergetelijke reis vol spanning en mysterie. Bereid je voor op een avontuur dat je verbeelding prikkelt en je hart sneller doet kloppen. Ontdek de waarheid achter Candice's vroegtijdige dood en laat je betoveren door.

Veelgestelde vragen over de film Poupoupidou

Guillaume Gouix is de hoofdrolspeler in Poupoupidou. De volledige cast van Poupoupidou kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Poupoupidou is Filmhuis & Internationaal.

De speelduur van de film Poupoupidou is 99:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Poupoupidou te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Poupoupidou wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Poupoupidou is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Poupoupidou in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Poupoupidou aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Poupoupidou heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Poupoupidou in blue ray te bekijken is.

Gerald Hustache-Mathieu is de regisseur van Poupoupidou. 

Bekijk nog meer films