1. filmhuis internationaal
  2. Mijn Nachten Met Susan

Film Mijn Nachten Met Susan

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Mijn Nachten Met Susan. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Mijn Nachten Met Susan weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Mijn Nachten Met Susan op imdb.nl. Misschien is Mijn Nachten Met Susan op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Mijn Nachten Met Susan streamen online als je een Mijn Nachten Met Susan torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Mijn Nachten Met Susan op 123movies staat.

Specificaties over de film Mijn Nachten Met Susan

Schermtype

Hans van der Gragt

Genre

Filmhuis & Internationaal | Erotiek | Drama | Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

84:00:00 minuten

Regisseur

Pim de la Parra

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1975

Omschrijving van de film Mijn Nachten Met Susan

Susan woont in een prachtig gerenoveerde boerderij, omringd door de meisjes Sandra, Olga en Julie. Ze delen hun leven met de introverte Albert, die zich verstopt in een achterkamertje, en worden in de gaten gehouden door een mysterieuze vrouw genaamd Piet, die mogelijk een verstandelijke beperking heeft. Op een dag komt Anton langs om Susan mee te nemen naar Mouton, maar hij besluit uiteindelijk om te blijven logeren omdat Susan nog niet zeker weet of ze mee wil gaan. Terwijl dit alles gebeurt, ontdekken we dat Sandra en Olga een Amerikaan hebben vermoord. Het lijk wordt verborgen gehouden in het hutje van Piet. Julie heeft 's nachts intieme momenten met Albert. Sandra en Olga hebben ook een affaire met elkaar en proberen Anton te verleiden, die al eerder iets met Susan heeft gehad. Uiteindelijk besluiten Sandra en Olga om ook iets te beginnen met de mysterieuze Albert, maar dit leidt tot een dramatische wending. Ze vermoorden Albert en proberen vervolgens ook Anton uit de weg te ruimen. Op dat moment besluiten Susan en Anton dat het tijd is om te vertrekken. Julie is dan al verdwenen. Piet neemt de verantwoordelijkheid voor het lichaam van Albert en steekt Sandra en Olga in brand. "Mijn Nachten Met Susan" is een intrigerende en meeslepende roman vol met onverwachte plotwendingen. Het verhaal neemt je mee naar een wereld waar passie, geheimen en verraad de boventoon voeren. Het is een verhaal over de donkere k.

Veelgestelde vragen over de film Mijn Nachten Met Susan

Hans van der Gragt is de hoofdrolspeler in Mijn Nachten Met Susan. De volledige cast van Mijn Nachten Met Susan kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Mijn Nachten Met Susan is Filmhuis & Internationaal | Erotiek | Drama | Thrillers.

De speelduur van de film Mijn Nachten Met Susan is 84:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Mijn Nachten Met Susan te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Mijn Nachten Met Susan wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Mijn Nachten Met Susan is geproduceerd in 1975. Als de film recent is uitgebracht kun je Mijn Nachten Met Susan in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Mijn Nachten Met Susan aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Mijn Nachten Met Susan heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Mijn Nachten Met Susan in blue ray te bekijken is.

Pim de la Parra is de regisseur van Mijn Nachten Met Susan. 

Bekijk nog meer films