1. filmhuis internationaal
  2. Les Choristes

Film Les Choristes

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Les Choristes. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Les Choristes weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Les Choristes op imdb.nl. Misschien is Les Choristes op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Les Choristes streamen online als je een Les Choristes torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Les Choristes op 123movies staat.

Specificaties over de film Les Choristes

Schermtype

Jean-Baptiste Maunier

Genre

Filmhuis & Internationaal

Kijkwijzer

12

Speelduur

93:00:00 minuten

Regisseur

Christophe Barratier

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film Les Choristes

In Les Choristes neemt Clément Mathieu, een werkloze muziekleraar uit 1948, een baan aan als ambtenaar in een tuchtschool voor minderjarige jongeren. Hij wordt overweldigd door de harde dagelijkse routine van de school en vooral door het extreme en ineffectieve beleid van directeur Rachin. Vastbesloten om een verschil te maken, besluit Mathieu om de kinderen de kracht en magie van muziek te laten ervaren. Met zijn passie voor muziek en zijn creatieve benadering slaagt Mathieu erin om de harten van de jongeren te veroveren. Hij leert hen niet alleen zingen, maar ook harmonie en discipline. Terwijl de kinderen groeien in hun muzikale vaardigheden, ontdekken ze ook hun eigen talenten en zelfvertrouwen. Les Choristes is een ontroerende en inspirerende film die laat zien hoe muziek levens kan veranderen. Het verhaal neemt je mee op een emotionele reis vol hoop en transformatie. Met prachtige muzikale uitvoeringen en indrukwekkende acteerprestaties is deze film een must-see voor liefhebbers van muziek en drama.

Veelgestelde vragen over de film Les Choristes

Jean-Baptiste Maunier is de hoofdrolspeler in Les Choristes. De volledige cast van Les Choristes kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Les Choristes is Filmhuis & Internationaal.

De speelduur van de film Les Choristes is 93:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Les Choristes te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Les Choristes wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Les Choristes is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je Les Choristes in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Les Choristes aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Les Choristes heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Les Choristes in blue ray te bekijken is.

Christophe Barratier is de regisseur van Les Choristes. 

Bekijk nog meer films