1. filmhuis internationaal
  2. Thirteen

Film Thirteen

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Thirteen. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Thirteen weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Thirteen op imdb.nl. Misschien is Thirteen op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Thirteen streamen online als je een Thirteen torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Thirteen op 123movies staat.

Specificaties over de film Thirteen

Schermtype

Niet gekend

Genre

Filmhuis & Internationaal

Kijkwijzer

16

Speelduur

100:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film Thirteen

Thirteen neemt je mee in een meeslepend en aangrijpend verhaal over de complexe dynamiek van het tienerleven. In deze realistische film wordt het leven van de 13-jarige Tracy volledig overhoop gehaald wanneer ze in de ban raakt van Evie, het mooiste en populairste meisje op school. Tracy's onschuldige wereldje wordt abrupt doorbroken wanneer Evie haar meesleurt in een duistere wereld van seks, geweld en drugs. De film weet op indringende wijze de uitdagingen en worstelingen van tieners in onze moderne samenleving te portretteren. Met haar overtuigende optreden trekt Evan Rachel Woods de kijker diep in het verhaal en weet zij de complexe emoties van haar personage op overtuigende wijze over te brengen. Daarnaast zorgt de krachtige en innemende vertolking van Nikkie Reed als Evie voor een extra dimensie in de film. Thirteen is meer dan alleen een coming-of-age verhaal. Het is een confronterende en rauwe reflectie op de verleidingen en uitdagingen waar tieners vandaag de dag mee te maken krijgen. Deze film laat zien hoe een ogenschijnlijk onschuldige vriendschap kan leiden tot een neerwaartse spiraal van destructief gedrag. Thirteen is een film die je niet onberoerd zal laten en je aan het denken zal zetten over de invloed van vrienden en de keuzes die we maken in ons leven.

Veelgestelde vragen over de film Thirteen

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Thirteen. De volledige cast van Thirteen kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Thirteen is Filmhuis & Internationaal.

De speelduur van de film Thirteen is 100:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Thirteen te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Thirteen wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Engels. 

Thirteen is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je Thirteen in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Thirteen aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Thirteen heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Thirteen in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Thirteen. 

Bekijk nog meer films