1. filmhuis internationaal
  2. Wild At Heart

Film Wild At Heart

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Wild At Heart. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Wild At Heart weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Wild At Heart op imdb.nl. Misschien is Wild At Heart op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Wild At Heart streamen online als je een Wild At Heart torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Wild At Heart op 123movies staat.

Specificaties over de film Wild At Heart

Schermtype

Nicolas Cage

Genre

Filmhuis & Internationaal

Kijkwijzer

16

Speelduur

124:00:00 minuten

Regisseur

David Lynch

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands | Engels | Deens | Noors | Zweeds | Fins | Grieks | Hebreeuws

Geproduceerd in welk jaar

1990

Omschrijving van de film Wild At Heart

In 'Wild at Heart' van David Lynch is de relatie tussen Sailor Ripley en Lula Fortune gebaseerd op een intense passie en stomende, ongecompliceerde seks. Deze relatie is echter een doorn in het oog van Marietta, de neurotische moeder van Lula. Wat Marietta niet weet, is dat Sailor enkele geheimen kent over haar verleden, haar relatie met gangster Marcello Santos en de mysterieuze dood van Lula's vader. Om de relatie te ontmoedigen, stuurt Marietta een privé-detective op pad om het paar op te sporen, gevolgd door haar gangstervriendje om Sailor uit de weg te ruimen. Tijdens hun avontuur ontmoeten Sailor en Lula kleurrijke personages zoals Bobby Peru en Perdita Durango. 'Wild at Heart' is een meeslepende en fascinerende film die de kijker meeneemt in een wereld vol passie, geheimen en gevaar. De sterke chemie tussen Sailor en Lula zorgt voor intense en hartstochtelijke scènes die je op het puntje van je stoel laten zitten. Daarnaast zorgen de kleurrijke figuren die ze onderweg tegenkomen voor verrassende wendingen en een unieke sfeer. Deze film is een absolute aanrader voor liefhebbers van David Lynch's werk en voor iedereen die houdt van een spannend en intrigerend verhaal. 'Wild at Heart' neemt je mee op een emotionele rollercoaster vol liefde, gevaar en mystiek. Bereid je voor op een adembenemende reis in de duistere kant van de menselijke natuur.

Veelgestelde vragen over de film Wild At Heart

Nicolas Cage is de hoofdrolspeler in Wild At Heart. De volledige cast van Wild At Heart kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Wild At Heart is Filmhuis & Internationaal.

De speelduur van de film Wild At Heart is 124:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Wild At Heart te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Wild At Heart wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Engels | Deens | Noors | Zweeds | Fins | Grieks | Hebreeuws. 

Wild At Heart is geproduceerd in 1990. Als de film recent is uitgebracht kun je Wild At Heart in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Wild At Heart aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Wild At Heart heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Wild At Heart in blue ray te bekijken is.

David Lynch is de regisseur van Wild At Heart. 

Bekijk nog meer films