1. avontuur
  2. Jungle Book

Film Jungle Book

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Jungle Book. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Jungle Book weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Jungle Book op imdb.nl. Misschien is Jungle Book op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Jungle Book streamen online als je een Jungle Book torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Jungle Book op 123movies staat.

Specificaties over de film Jungle Book

Schermtype

Neel Sethi

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

102 minuten

Regisseur

Jon Favreau

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Jungle Book

De Jungle Book, een meesterwerk van regisseur Jon Favreau (bekend van Chef, Iron Man, Elf), is een adembenemende live-actionfilm over het avontuurlijke leven van Mowgli (gespeeld door de getalenteerde nieuwkomer Neel Sethi). Mowgli, een jongen die opgroeit te midden van een roedel wolven, begint zich steeds meer ontheemd te voelen in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (ingesproken door de charismatische Idris Elba) belooft alles te vernietigen wat hij als een bedreiging ziet. Op zoek naar zijn ware identiteit, verlaat Mowgli de enige thuis die hij ooit heeft gekend en begint hij aan een fascinerende reis. Tijdens zijn avontuur wordt Mowgli vergezeld door zijn strenge mentor, de wijze panter Bagheera (met de stem van de legendarische Ben Kingsley), en de vrolijke beer Baloo (ingesproken door de onnavolgbare Bill Murray). Onderweg komt hij echter ook junglebewoners tegen die niet bepaald het beste met hem voorhebben. Zo probeert de verleidelijke slang Kaa (met de verleidelijke stem van Scarlett Johannsson) Mowgli te hypnotiseren met haar betoverende ogen en stem, terwijl de machtige koning Louie (ingesproken door niemand minder dan Christopher Walken) het geheim probeert te ontfutselen. Het geheim van de mysterieuze en dodelijke rode bloem: vuur. Deze meeslepende film bevat daarnaast een absolute topcast, met Lupita Nyong'o als de beschermende moeder.

Veelgestelde vragen over de film Jungle Book

Neel Sethi is de hoofdrolspeler in Jungle Book. De volledige cast van Jungle Book kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Jungle Book is Avontuur.

De speelduur van de film Jungle Book is 102 minuten.

Om te bekijken waar Jungle Book te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Jungle Book wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Jungle Book is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Jungle Book in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Jungle Book aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Jungle Book heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Jungle Book in blue ray te bekijken is.

Jon Favreau is de regisseur van Jungle Book.