1. horror
  2. Medusa’s Venom

Film Medusa's Venom

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Medusa's Venom. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Medusa's Venom weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Medusa's Venom op imdb.nl. Misschien is Medusa's Venom op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Medusa's Venom streamen online als je een Medusa's Venom torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Medusa's Venom op 123movies staat.

Specificaties over de film Medusa's Venom

Schermtype

Becca Hirani

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

83 minuten

Regisseur

Chase Martins

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Medusa's Venom

Het monster is terug en haar gif is dodelijker dan ooit. Maak kennis met Medusa's Venom, een betoverende geur die je meeneemt op een avontuurlijke reis naar de duistere wereld van de mythische Medusa. Deze unieke geur is geïnspireerd op het verhaal van Lola, een moedige nieuwkomer die verwelkomd wordt in de mysterieuze kring van Medusa. Met Medusa's Venom onderga je een betoverend ritueel dat je dichter bij je nieuwe zussen brengt. De geur opent met een krachtige mix van sappige zwarte bessen en bloemige jasmijn, waardoor een intrigerende en verleidelijke sfeer ontstaat. Het hart van de geur onthult een ware explosie van exotische orchideeën en sensuele vanille, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht creëren. De basisnoten van Medusa's Venom zijn intens en hypnotiserend. Warme amber en muskus nemen je mee naar de diepste krochten van de mythische wereld, terwijl houtachtige tonen van cederhout en sandelhout een vleugje mysterie toevoegen. Laat je betoveren door Medusa's Venom en betreed een wereld vol gevaarlijke verleiding en betoverende schoonheid.

Veelgestelde vragen over de film Medusa's Venom

Becca Hirani is de hoofdrolspeler in Medusa's Venom. De volledige cast van Medusa's Venom kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Medusa's Venom is Horror.

De speelduur van de film Medusa's Venom is 83 minuten.

Om te bekijken waar Medusa's Venom te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Medusa's Venom wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Medusa's Venom is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Medusa's Venom in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Medusa's Venom aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Medusa's Venom heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Medusa's Venom in blue ray te bekijken is.

Chase Martins is de regisseur van Medusa's Venom.