1. horror
  2. Twin

Film Twin

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Twin. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Twin weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Twin op imdb.nl. Misschien is Twin op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Twin streamen online als je een Twin torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Twin op 123movies staat.

Specificaties over de film Twin

Schermtype

Teresa Palmer

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

109 minuten

Regisseur

Taneli Mustonen

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Twin

Na de tragische dood van één van hun zesjarige tweelingzoons tijdens een noodlottig ongeluk, besluiten Rachel en Anthony een nieuwe start te maken op het afgelegen Scandinavische platteland. Hopend op rust en genezing, hopen ze langzaam hun leven weer op te bouwen. Echter, hun hoop wordt al snel verstoord wanneer hun overgebleven zoontje Elliott steeds vreemder gedrag begint te vertonen. Hij begint te geloven dat hij zijn overleden broertje is, wat zorgt voor onrust en verwarring binnen het gezin. Terwijl Rachel steeds dieper in de mysterieuze gebeurtenissen duikt, begint ze te vermoeden dat Elliott mogelijk de inzet is van een duister complot. De dorpsbewoners lijken betrokken te zijn bij iets sinisters en het lijkt erop dat ze proberen de duivel terug naar de aarde te brengen. Rachel is vastbesloten om de schrikbarende waarheid te ontrafelen en haar gezin te beschermen tegen deze duistere krachten, maar ze beseft al snel dat het gevaar dichterbij is dan ze ooit had kunnen denken. Met een meeslepend verhaal vol mysterie en spanning, neemt Twin je mee op een angstaanjagende reis door het duistere hart van een afgelegen dorp. Dit intrigerende boek zal je op het puntje van je stoel houden terwijl je samen met Rachel de waarheid probeert te ontdekken en de duivel op afstand probeert te houden. Een onvergetelijk avontuur vol plotwendingen en onverwachte gebeurtenissen wacht op.

Veelgestelde vragen over de film Twin

Teresa Palmer is de hoofdrolspeler in Twin. De volledige cast van Twin kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Twin is Horror.

De speelduur van de film Twin is 109 minuten.

Om te bekijken waar Twin te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Twin wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Twin is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Twin in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Twin aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Twin heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Twin in blue ray te bekijken is.

Taneli Mustonen is de regisseur van Twin.