1. horror
  2. Children Of The Corn

Film Children Of The Corn

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Children Of The Corn. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Children Of The Corn weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Children Of The Corn op imdb.nl. Misschien is Children Of The Corn op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Children Of The Corn streamen online als je een Children Of The Corn torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Children Of The Corn op 123movies staat.

Specificaties over de film Children Of The Corn

Schermtype

Peter Horton

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

99:00:00 minuten

Regisseur

Fritz Kiersch

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1984

Omschrijving van de film Children Of The Corn

In het eens zo rustieke dorpje Gatlin is de situatie niet meer wat het ooit was. De mislukte maisoogst heeft het dorp in moeilijke tijden gebracht en de gelovige bevolking smeekt om regen en voorspoed in dit droge, onvruchtbare prairiegebied. Maar dan verschijnt er een vreemde, mysterieuze jongen die zich ontpopt als een angstaanjagende leider van een sekte. Hij weet de kinderen aan zich te binden. Alleen het bloed van de volwassenen kan weer leven schenken aan de verschroeide aarde en de maisvelden. Geen van de kinderen is in staat om de verschijning van 'Isaac' en zijn bloeddorstige handlanger 'Malachi' te weerstaan, en zo worden alle volwassenen één voor één op gruwelijke wijze vermoord... Drie jaar later strandt een jong stel in het ogenschijnlijk verlaten Gatlin. Ze weten niet wat hen te wachten staat, maar ze zullen snel ontdekken dat de kinderen van de mais het dorp nog steeds in hun greep houden. Met elke stap die ze zetten, worden ze geconfronteerd met de angstaanjagende gevolgen van de sekte en de duistere krachten die het dorp beheersen. Zullen ze kunnen ontsnappen aan de dodelijke greep van de kinderen en de waarheid achter de vloek van Gatlin ontdekken? Children Of The Corn is een adembenemende horrorfilm die je op het puntje van je stoel zal houden en je meeneemt naar de duistere en angstaanjag.

Veelgestelde vragen over de film Children Of The Corn

Peter Horton is de hoofdrolspeler in Children Of The Corn. De volledige cast van Children Of The Corn kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Children Of The Corn is Horror.

De speelduur van de film Children Of The Corn is 99:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Children Of The Corn te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Children Of The Corn wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Children Of The Corn is geproduceerd in 1984. Als de film recent is uitgebracht kun je Children Of The Corn in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Children Of The Corn aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Children Of The Corn heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Children Of The Corn in blue ray te bekijken is.

Fritz Kiersch is de regisseur van Children Of The Corn.