1. horror
  2. Final Destination 1 3

Film Final Destination 1 3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Final Destination 1 3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Final Destination 1 3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Final Destination 1 3 op imdb.nl. Misschien is Final Destination 1 3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Final Destination 1 3 streamen online als je een Final Destination 1 3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Final Destination 1 3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Final Destination 1 3

Schermtype

Andrew Downing

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

273:00:00 minuten

Regisseur

James Wong

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2007

Omschrijving van de film Final Destination 1 3

Final Destination 1: In Final Destination 1 zit scholier Alex samen met zijn klasgenoten vol spanning te wachten op het opstijgen van hun vlucht in een Boeing 747. Plotseling overvalt Alex een angstaanjagend visioen: het vliegtuig zal ontploffen. Nog geen moment later zien ze vanaf de grond hoe hun vliegtuig daadwerkelijk opstijgt en verandert in een verwoestende vuurbal. Deze aangrijpende film neemt je mee op een huiveringwekkende reis vol mysterie en bovennatuurlijke gebeurtenissen. Final Destination 2: In het vervolg van deze spannende reeks krijgt Kimberly een onheilspellend visioen. Ze ziet een enorme boomstam op de weg vallen, waarna er een kettingreactie ontstaat met verschrikkelijke gevolgen. Vastbesloten om een ramp te voorkomen, blokkeert ze de weg en haar angsten worden werkelijkheid wanneer ze het gruwelijke ongeluk voor haar ogen ziet gebeuren. Final Destination 2 is een adembenemende thriller die je op het puntje van je stoel laat zitten en je meesleurt in een wereld vol onheil en noodlot. Final Destination 3: Deze keer is het de beurt aan Wendy, die in haar gedachten een verschrikkelijk ongeluk ziet gebeuren. Ze bevindt zich in een supersnelle achtbaanwagen, die steeds sneller gaat en uiteindelijk uit de rails schiet en de afgrond in stort. De spanning is om te snijden terwijl je samen met Wendy probeert te ontsn.

Veelgestelde vragen over de film Final Destination 1 3

Andrew Downing is de hoofdrolspeler in Final Destination 1 3. De volledige cast van Final Destination 1 3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Final Destination 1 3 is Horror.

De speelduur van de film Final Destination 1 3 is 273:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Final Destination 1 3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Final Destination 1 3 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Final Destination 1 3 is geproduceerd in 2007. Als de film recent is uitgebracht kun je Final Destination 1 3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Final Destination 1 3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Final Destination 1 3 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Final Destination 1 3 in blue ray te bekijken is.

James Wong is de regisseur van Final Destination 1 3.