1. horror
  2. Tales From The Darkside

Film Tales From The Darkside

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Tales From The Darkside. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Tales From The Darkside weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Tales From The Darkside op imdb.nl. Misschien is Tales From The Darkside op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Tales From The Darkside streamen online als je een Tales From The Darkside torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Tales From The Darkside op 123movies staat.

Specificaties over de film Tales From The Darkside

Schermtype

Steve Buscemi

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

93:00:00 minuten

Regisseur

John Harrison

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1990

Omschrijving van de film Tales From The Darkside

Deze magische dvd neemt je mee naar de duistere kant van de menselijke geest. Tales From The Darkside is een meesterwerk van Stephen King, gevuld met sinistere verhalen die je gegarandeerd kippenvel bezorgen. Deze dvd is perfect bewaard gebleven, zonder enige krasjes, zodat je optimaal kunt genieten van de angstaanjagende beelden en meeslepende verhalen. Maar dat is niet alles wat je krijgt! Deze speciale editie bevat ook de film Needful Things, een andere bekende creatie van Stephen King. Dit betekent dat je niet één, maar twee angstaanjagende avonturen kunt beleven in één enkele dvd. Laat je meeslepen in de duisternis terwijl je Tales From The Darkside bekijkt en ontdek de verborgen angsten die in ieder van ons schuilen. Met Needful Things wordt je ondergedompeld in een wereld waarin verlangens en obsessies de overhand nemen en de grens tussen goed en kwaad vervaagt. Bereid je voor op een adembenemende reis door de schaduwrijke werelden van Stephen King.

Veelgestelde vragen over de film Tales From The Darkside

Steve Buscemi is de hoofdrolspeler in Tales From The Darkside. De volledige cast van Tales From The Darkside kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Tales From The Darkside is Horror.

De speelduur van de film Tales From The Darkside is 93:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Tales From The Darkside te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Tales From The Darkside wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Tales From The Darkside is geproduceerd in 1990. Als de film recent is uitgebracht kun je Tales From The Darkside in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Tales From The Darkside aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Tales From The Darkside heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Tales From The Darkside in blue ray te bekijken is.

John Harrison is de regisseur van Tales From The Darkside.