1. horror
  2. The Winterch

Film The Winterch

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Winterch. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Winterch weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Winterch op imdb.nl. Misschien is The Winterch op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Winterch streamen online als je een The Winterch torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Winterch op 123movies staat.

Specificaties over de film The Winterch

Schermtype

Rula Lenska

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

82 minuten

Regisseur

Richard John Taylor

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film The Winterch

In de spannende en meeslepende film "De Winterch" volgen we het verhaal van journaliste Ingrid Hoffman, die terugkeert naar haar ouderlijk huis op bevel van haar baas. Het dorp wordt namelijk geteisterd door een reeks gruwelijke moorden op kinderen in het nabijgelegen bos. De inwoners zijn ervan overtuigd dat de beruchte Winterheks, ook wel bekend als Frau Perchta, achter deze afschuwelijke daden zit. Ingrid staat er echter niet alleen voor in haar zoektocht naar de waarheid. Ze wordt vergezeld door haar moedige dochter Eleanor en haar vervreemde grootmoeder Omi. Samen moeten ze de geheimen van het dorp ontrafelen en de vloek van Frau Perchta voor eens en voor altijd stoppen. Terwijl ze zich dieper in het mysterie storten, worden ze geconfronteerd met angstaanjagende gebeurtenissen en onverwachte onthullingen. "De Winterch" is een aangrijpende en meeslepende film die je op het puntje van je stoel zal houden. Met zijn intrigerende plot, boeiende personages en adembenemende beelden neemt deze film je mee op een enge en emotionele reis vol spanning en verrassingen. Durf jij het aan om de confrontatie aan te gaan met de Winterheks en de vloek te doorbreken? Bereid je voor op een onvergetelijke filmervaring die je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film The Winterch

Rula Lenska is de hoofdrolspeler in The Winterch. De volledige cast van The Winterch kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Winterch is Horror.

De speelduur van de film The Winterch is 82 minuten.

Om te bekijken waar The Winterch te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Winterch wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

The Winterch is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je The Winterch in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Winterch aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Winterch heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Winterch in blue ray te bekijken is.

Richard John Taylor is de regisseur van The Winterch.