1. horror
  2. Critters Collection 1-4

Film Critters Collection 1-4

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Critters Collection 1-4. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Critters Collection 1-4 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Critters Collection 1-4 op imdb.nl. Misschien is Critters Collection 1-4 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Critters Collection 1-4 streamen online als je een Critters Collection 1-4 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Critters Collection 1-4 op 123movies staat.

Specificaties over de film Critters Collection 1-4

Schermtype

Dee Wallace

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

335 minuten

Regisseur

Stephen Herek

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

1987

Omschrijving van de film Critters Collection 1-4

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Critters Collection 1-4

Dee Wallace is de hoofdrolspeler in Critters Collection 1-4. De volledige cast van Critters Collection 1-4 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Critters Collection 1-4 is Horror.

De speelduur van de film Critters Collection 1-4 is 335 minuten.

Om te bekijken waar Critters Collection 1-4 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Critters Collection 1-4 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Critters Collection 1-4 is geproduceerd in 1987. Als de film recent is uitgebracht kun je Critters Collection 1-4 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Critters Collection 1-4 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Critters Collection 1-4 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Critters Collection 1-4 in blue ray te bekijken is.

Stephen Herek is de regisseur van Critters Collection 1-4.