1. horror
  2. Exorcist 2-The Heretic

Film Exorcist 2-The Heretic

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Exorcist 2-The Heretic. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Exorcist 2-The Heretic weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Exorcist 2-The Heretic op imdb.nl. Misschien is Exorcist 2-The Heretic op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Exorcist 2-The Heretic streamen online als je een Exorcist 2-The Heretic torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Exorcist 2-The Heretic op 123movies staat.

Specificaties over de film Exorcist 2-The Heretic

Schermtype

James Earl Jones

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

113:00:00 minuten

Regisseur

John Boorman

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1977

Omschrijving van de film Exorcist 2-The Heretic

Vier jaar na het succesvolle exorcisme waarbij een demon uit haar lichaam werd verdreven, wordt Regan MacNeil (Linda Blair) opnieuw geplaagd door verontrustende dromen. Is de demon teruggekeerd om haar te kwellen? En zo ja, zullen het onwrikbare geloof en de diepgaande kennis van een onderzoeker van het Vaticaan (Richard Burton) en een hypnose-specialist (Louise Fletcher) samen sterk genoeg zijn om de demon opnieuw te verdrijven? Exorcist II: The Heretic, geregisseerd door John Boorman, neemt ons mee op een adembenemende reis vol indrukwekkende decors, spectaculaire speciale effecten en overtuigende bijrollen van geweldige acteurs zoals Max von Sydow, Paul Henreid en James Earl Jones. Deze angstaanjagende film laat het kwaad bijna tastbaar voelen. Samen met de demon vliegen we door het betoverende Afrikaanse landschap en worden we bijna letterlijk overspoeld door verwoestende zwermen sprinkhanen. Exorcist II: The Heretic is een meeslepend en huiveringwekkend vervolg op de klassieker die het genre heeft gedefinieerd. Duik diep in de duistere wereld van het bovennatuurlijke en laat je betoveren door het spannende verhaal en de visuele pracht van deze film. Durf jij het aan om opnieuw de confrontatie aan te gaan met het kwaad?

Veelgestelde vragen over de film Exorcist 2-The Heretic

James Earl Jones is de hoofdrolspeler in Exorcist 2-The Heretic. De volledige cast van Exorcist 2-The Heretic kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Exorcist 2-The Heretic is Horror.

De speelduur van de film Exorcist 2-The Heretic is 113:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Exorcist 2-The Heretic te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Exorcist 2-The Heretic wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Exorcist 2-The Heretic is geproduceerd in 1977. Als de film recent is uitgebracht kun je Exorcist 2-The Heretic in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Exorcist 2-The Heretic aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Exorcist 2-The Heretic heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Exorcist 2-The Heretic in blue ray te bekijken is.

John Boorman is de regisseur van Exorcist 2-The Heretic.