1. horror
  2. Fearless Vampire Killers

Film Fearless Vampire Killers

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fearless Vampire Killers. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fearless Vampire Killers weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fearless Vampire Killers op imdb.nl. Misschien is Fearless Vampire Killers op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fearless Vampire Killers streamen online als je een Fearless Vampire Killers torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fearless Vampire Killers op 123movies staat.

Specificaties over de film Fearless Vampire Killers

Schermtype

Roman Polanski

Genre

Horror

Kijkwijzer

12

Speelduur

107:00:00 minuten

Regisseur

Roman Polanski

Gesproken taal

Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Fearless Vampire Killers

De moedige vampierdoders, een slimme comedy-horrorfilm geregisseerd door Roman Polanski. Het verhaal volgt Professor Abronsius, een expert op het gebied van vleermuizen, en zijn niet al te snuggere assistent, Alfred. Samen reizen ze af naar Transsylvanië met als missie het vinden en vernietigen van vampiers. Echter, de plannen worden bemoeilijkt wanneer Alfred verliefd wordt op het nieuwste doelwit van de vampiers - de dochter van de herbergier. Deze film staat ook bekend onder de titels 'Dance of the Vampires' en 'Pardon Me, But Your Teeth Are in My Neck.'. In deze meeslepende film neemt Roman Polanski je mee op een avontuur vol spanning en humor. De personages van Professor Abronsius en Alfred zorgen voor een hilarische dynamiek, terwijl ze de duistere wereld van vampiers betreden. Met scherpe dialogen en goed getimede grappen weet deze film je continu te verrassen. Daarnaast is de locatie van Transsylvanië prachtig neergezet, met sfeervolle decors die je meteen in de sinistere sfeer van de film trekken. De combinatie van komedie en horror zorgt voor een unieke kijkervaring, waarbij je zowel kunt lachen als huiveren. Kortom, 'De moedige vampierdoders' is een must-see voor liefhebbers van spannende en grappige films, en zal je gegarandeerd vermaken met zijn onvoorspelbare wendingen en meeslepende verhaallijn.

Veelgestelde vragen over de film Fearless Vampire Killers

Roman Polanski is de hoofdrolspeler in Fearless Vampire Killers. De volledige cast van Fearless Vampire Killers kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fearless Vampire Killers is Horror.

De speelduur van de film Fearless Vampire Killers is 107:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Fearless Vampire Killers te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fearless Vampire Killers wordt afgespeeld in Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Fearless Vampire Killers is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Fearless Vampire Killers in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fearless Vampire Killers aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fearless Vampire Killers heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fearless Vampire Killers in blue ray te bekijken is.

Roman Polanski is de regisseur van Fearless Vampire Killers.