1. animatie
  2. Sleeping Beauty

Film Sleeping Beauty

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sleeping Beauty. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sleeping Beauty weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sleeping Beauty op imdb.nl. Misschien is Sleeping Beauty op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sleeping Beauty streamen online als je een Sleeping Beauty torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sleeping Beauty op 123movies staat.

Specificaties over de film Sleeping Beauty

Schermtype

Morgan Fairchild

Genre

Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

71:00:00 minuten

Regisseur

Clyde Geronimi

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

1959

Omschrijving van de film Sleeping Beauty

Laat je betoveren door de pracht van Sleeping Beauty, het klassieke sprookje van Walt Disney. Met behulp van de nieuwste magische ultramoderne technologie, zie je nu meer details dan ooit tevoren. Deze buitengewone film is gerestaureerd en schittert nu nog helderder dan het origineel. Beleef Sleeping Beauty op precies dezelfde manier zoals Walt het zich had voorgesteld: zuiver, prachtig en adembenemend mooi. Met Sleeping Beauty haal je een stukje magie in huis. Deze film transformeert je woonkamer in een fantastische wereld waar je gezin keer op keer van wil genieten. Zie hoe de betoverende prinses Aurora haar avontuur beleeft, omringd door kleurrijke personages en betoverende landschappen. De levendige animaties en meeslepende muziek zorgen ervoor dat je volledig wordt ondergedompeld in het sprookje. Laat je betoveren door het tijdloze verhaal van Sleeping Beauty en creëer onvergetelijke herinneringen met je geliefden. Of je nu een fan bent van klassieke sprookjes of gewoon op zoek bent naar een magische filmervaring, Sleeping Beauty biedt het allemaal. Waan je in een wereld vol wonderen en laat je meevoeren door de magie van deze prachtige film.

Veelgestelde vragen over de film Sleeping Beauty

Morgan Fairchild is de hoofdrolspeler in Sleeping Beauty. De volledige cast van Sleeping Beauty kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sleeping Beauty is Animatie.

De speelduur van de film Sleeping Beauty is 71:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Sleeping Beauty te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sleeping Beauty wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Sleeping Beauty is geproduceerd in 1959. Als de film recent is uitgebracht kun je Sleeping Beauty in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sleeping Beauty aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sleeping Beauty heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sleeping Beauty in blue ray te bekijken is.

Clyde Geronimi is de regisseur van Sleeping Beauty.