1. drama
  2. The Son

Film The Son

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Son. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Son weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Son op imdb.nl. Misschien is The Son op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Son streamen online als je een The Son torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Son op 123movies staat.

Specificaties over de film The Son

Schermtype

Anthony Hopkins

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

123 minuten

Regisseur

Florian Zeller

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film The Son

Een paar jaar na de pijnlijke scheiding van zijn ouders, voelt de 17-jarige Nicholas zich verloren en ontheemd. Zijn sombere stemming lijkt geen einde te kennen en zijn moeder Kate lijkt niet in staat om hem de steun te bieden die hij nodig heeft. Gelukkig nemen zijn vader Peter en diens nieuwe partner Beth het moeilijke besluit om Nicholas in huis te nemen. Peter, vastbesloten om een betere vader te zijn dan zijn eigen vader ooit was, zet alles op alles om Nicholas' leven weer op de rails te krijgen. Hij toont onvoorwaardelijke liefde en zorg, en samen met Beth proberen ze een warme en stabiele omgeving te creëren waarin Nicholas kan opgroeien. Maar is hun goede intentie genoeg om Nicholas echt te helpen? In "The Son" wordt een aangrijpend verhaal verteld over familiebanden, opgroeien en de zoektocht naar identiteit. Met een sterrencast bestaande uit Laura Dern, Hugh Jackman, Vanessa Kirby en Anthony Hopkins, belooft deze film een emotionele rollercoaster te zijn die je niet onberoerd zal laten. Bereid je voor op een meeslepende reis door de complexe gevoelens en uitdagingen van het opgroeien, waarbij je jezelf zult afvragen: wat maakt een goede vader uit en hoe kan liefde een gebroken ziel genezen? "The Son" biedt geen eenvoudige antwoorden, maar laat je met een diepere waardering voor de kracht van familie achter.

Veelgestelde vragen over de film The Son

Anthony Hopkins is de hoofdrolspeler in The Son. De volledige cast van The Son kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Son is Drama.

De speelduur van de film The Son is 123 minuten.

Om te bekijken waar The Son te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Son wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

The Son is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je The Son in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Son aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Son heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Son in blue ray te bekijken is.

Florian Zeller is de regisseur van The Son.