1. erotiek
  2. Black

Film Black

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Black. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Black weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Black op imdb.nl. Misschien is Black op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Black streamen online als je een Black torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Black op 123movies staat.

Specificaties over de film Black

Schermtype

Genre

Erotiek - Interracial

Kijkwijzer

16

Speelduur

297 minuten minuten

Regisseur

Gesproken taal

Duits | Geen overige talen DVD

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Black

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Black

is de hoofdrolspeler in Black. De volledige cast van Black kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Black is Erotiek - Interracial.

De speelduur van de film Black is 297 minuten minuten.

Om te bekijken waar Black te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Black wordt afgespeeld in Duits | Geen overige talen DVD en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Black is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Black in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Black aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Black heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Black in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van Black.