1. erotiek
  2. Salo Of De 120 Dagen Van Sodom

Film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Salo Of De 120 Dagen Van Sodom op imdb.nl. Misschien is Salo Of De 120 Dagen Van Sodom op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Salo Of De 120 Dagen Van Sodom streamen online als je een Salo Of De 120 Dagen Van Sodom torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Salo Of De 120 Dagen Van Sodom op 123movies staat.

Specificaties over de film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom

Schermtype

Giorgio Cataldi

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

110:00:00 minuten

Regisseur

Pier Paolo Pasolini

Gesproken taal

Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1975

Omschrijving van de film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom

In Salo Of De 120 Dagen Van Sodom worden we meegenomen naar het Italië van 1944. Hier heersen vier machtige mannen, namelijk een edelman, een bankier, een politicus en een geestelijke, die de leiders zijn van een lokale fascistische groepering. Ze besluiten enkele jongens en meisjes gevangen te nemen in een afgelegen landhuis. In dit sinistere setting onthullen drie oudere courtisanes, met als doel inspiratie te bieden, verhalen uit hun verleden. Terwijl de verhalen worden verteld, maken de vier prominente mannen zich schuldig aan verschillende vormen van misbruik en sadistische perversiteiten ten opzichte van de gevangenen. De grenzen van wreedheid worden keer op keer overschreden en uiteindelijk culmineert het verhaal in een gruwelijke moordpartij waarbij de jongens en meisjes op brute wijze worden gemarteld, terwijl de mannen toe kijken. Salo Of De 120 Dagen Van Sodom is een meeslepende en schokkende film die de duistere kant van de menselijke natuur verkent. Het brengt de kijker naar een tijdperk van onderdrukking en sadisme, waarbij de vier machtige mannen genadeloos hun macht uitoefenen over onschuldige slachtoffers. Deze film is niet voor tere zielen, maar biedt een diepgaande en provocerende kijk op de wreedheden die in staat zijn om door de menselijke geest te worden bedacht. Bereid je voor op een indringende ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom

Giorgio Cataldi is de hoofdrolspeler in Salo Of De 120 Dagen Van Sodom. De volledige cast van Salo Of De 120 Dagen Van Sodom kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom is Erotiek.

De speelduur van de film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom is 110:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Salo Of De 120 Dagen Van Sodom te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Salo Of De 120 Dagen Van Sodom wordt afgespeeld in Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Salo Of De 120 Dagen Van Sodom is geproduceerd in 1975. Als de film recent is uitgebracht kun je Salo Of De 120 Dagen Van Sodom in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Salo Of De 120 Dagen Van Sodom aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Salo Of De 120 Dagen Van Sodom heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Salo Of De 120 Dagen Van Sodom in blue ray te bekijken is.

Pier Paolo Pasolini is de regisseur van Salo Of De 120 Dagen Van Sodom.