1. erotiek
  2. Miranda

Film Miranda

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Miranda. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Miranda weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Miranda op imdb.nl. Misschien is Miranda op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Miranda streamen online als je een Miranda torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Miranda op 123movies staat.

Specificaties over de film Miranda

Schermtype

Andrea Occhipinti

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Tinto Brass

Gesproken taal

Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1985

Omschrijving van de film Miranda

Miranda, een krachtige vrouw, runt met vastberadenheid en passie een hotel dat haar vermiste man haar heeft nagelaten. Ondanks zijn jarenlange afwezigheid, blijft ze hoopvol wachten op zijn terugkeer. Maar dit betekent niet dat ze stilzit, integendeel, ze omarmt erotische en opwindende avonturen in haar leven. Met haar brutale en verleidelijke uitstraling weet Miranda de hoofden van haar gasten, personeel en buurtbewoners op hol te brengen. Haar aanwezigheid zorgt voor een sensuele en levendige sfeer onder het dak van 'Chez Miranda'. Haar vrijpostige gewoontes inspireren anderen om hun eigen verlangens te verkennen, waardoor de temperatuur stijgt en de passie opbloeit. Het hotel van Miranda is niet alleen een plek om te verblijven, het is een plek waar verlangens worden gevoed en grenzen worden verlegd. Met haar charme en avontuurlijke geest creëert Miranda een unieke omgeving waar gasten kunnen genieten van onvergetelijke ervaringen. Stap binnen in de wereld van Miranda en laat je verleiden door haar verhaal en de opwindende atmosfeer die ze creëert. Onder haar bewind is 'Chez Miranda' een plek geworden waar het heet aan toe gaat en waar verlangens tot leven komen.

Veelgestelde vragen over de film Miranda

Andrea Occhipinti is de hoofdrolspeler in Miranda. De volledige cast van Miranda kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Miranda is Erotiek.

De speelduur van de film Miranda is 90 minuten.

Om te bekijken waar Miranda te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Miranda wordt afgespeeld in Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Miranda is geproduceerd in 1985. Als de film recent is uitgebracht kun je Miranda in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Miranda aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Miranda heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Miranda in blue ray te bekijken is.

Tinto Brass is de regisseur van Miranda.