1. erotiek
  2. The Key

Film The Key

5/5

Ontdek bij ons alles over de film The Key. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film The Key weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar The Key op imdb.nl. Misschien is The Key op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt The Key streamen online als je een The Key torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Key op 123movies staat.

Specificaties over de film The Key

Schermtype

Franco Branciaroli

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Tinto Brass

Gesproken taal

Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1983

Omschrijving van de film The Key

In het spannende verhaal van "De Sleutel" volgen we het avontuur van het echtpaar Nino en Teresa, die besluiten om hun diepste erotische fantasieën vast te leggen in een dagboek. Door deze intieme oefening hopen ze een dieper begrip van elkaars seksualiteit te krijgen. Teresa, die twintig jaar jonger is dan Nino, is aanvankelijk terughoudend en preuts. Maar met behulp van het dagboek lukt het haar om haar remmingen los te laten en zich over te geven aan een wereld van passie en verlangen. Terwijl Teresa haar seksuele ontdekkingstocht voortzet, raakt ze verwikkeld in een intense, erotische relatie met de jonge en knappe Laslo. Ze deelt elk bloedheet detail van hun seksuele uitspattingen met Nino, waardoor hun band sterker en intenser wordt. Het dagboek fungeert als een sleutel tot hun diepste verlangens, waardoor ze elkaar op een compleet nieuwe manier leren kennen. "De Sleutel" is een meeslepend verhaal dat taboes doorbreekt en de grenzen van seksualiteit verkent. Met zijn gedetailleerde en opwindende beschrijvingen neemt dit boek je mee op een sensuele reis waarin liefde, lust en vertrouwen centraal staan. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties en ontdek de kracht van het delen van je verlangens. Laat "De Sleutel" je inspireren om je eigen grenzen te verkennen en je seksuele horizon te verbreden.

Veelgestelde vragen over de film The Key

Franco Branciaroli is de hoofdrolspeler in The Key. De volledige cast van The Key kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film The Key is Erotiek.

De speelduur van de film The Key is 90 minuten.

Om te bekijken waar The Key te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film The Key wordt afgespeeld in Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

The Key is geproduceerd in 1983. Als de film recent is uitgebracht kun je The Key in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de The Key aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

The Key heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of The Key in blue ray te bekijken is.

Tinto Brass is de regisseur van The Key.