1. erotiek
  2. Frauengefängnis

Film Frauengefängnis

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Frauengefängnis. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Frauengefängnis weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Frauengefängnis op imdb.nl. Misschien is Frauengefängnis op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Frauengefängnis streamen online als je een Frauengefängnis torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Frauengefängnis op 123movies staat.

Specificaties over de film Frauengefängnis

Schermtype

Lina Romay

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

81 minuten

Regisseur

Jess Franco

Gesproken taal

Engels, Frans, Duits

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

1975

Omschrijving van de film Frauengefängnis

Maria da Guerra heeft een traumatische ervaring meegemaakt toen ze door haar eigen vader werd verkracht. Gedreven door een allesverterende wraak, neemt ze het recht in eigen handen en brengt haar vader om het leven. Maar de prijs voor haar daden is hoog. Ze wordt gevangengezet in een bijzondere gevangenis op een afgelegen eiland, waar ze wordt onderworpen aan de grillen van een meedogenloze lesbische bewaakster. In Frauengefängnis, wat letterlijk "vrouwengevangenis" betekent, volgen we het huiveringwekkende verhaal van Maria da Guerra. Terwijl ze worstelt met haar eigen innerlijke demonen en de naweeën van haar traumatische verleden, ontdekt ze dat de gevangenis een schaduwrijk bestaan heeft met verborgen geheimen. De lesbische bewaakster, die op sadistische wijze gebruikmaakt van haar macht, manipuleert en vernedert Maria op alle mogelijke manieren. Maar dit is niet zomaar een verhaal over wanhoop en onderdrukking. Frauengefängnis is een meeslepende en provocerende roman die de complexiteit van de menselijke psyche verkent. Het onthult de duistere kant van macht en verlangen, terwijl het tegelijkertijd de kracht van de menselijke geest benadrukt. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties terwijl je meegesleept wordt in de duistere wereld van Maria da Guerra en haar gevecht voor gerechtigheid. Let op: deze roman bevat expliciete scènes en is alleen geschikt voor volwassen lezers.

Veelgestelde vragen over de film Frauengefängnis

Lina Romay is de hoofdrolspeler in Frauengefängnis. De volledige cast van Frauengefängnis kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Frauengefängnis is Erotiek.

De speelduur van de film Frauengefängnis is 81 minuten.

Om te bekijken waar Frauengefängnis te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Frauengefängnis wordt afgespeeld in Engels, Frans, Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Frauengefängnis is geproduceerd in 1975. Als de film recent is uitgebracht kun je Frauengefängnis in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Frauengefängnis aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Frauengefängnis heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Frauengefängnis in blue ray te bekijken is.

Jess Franco is de regisseur van Frauengefängnis.