1. erotiek
  2. Indecent Desires

Film Indecent Desires

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Indecent Desires. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Indecent Desires weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Indecent Desires op imdb.nl. Misschien is Indecent Desires op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Indecent Desires streamen online als je een Indecent Desires torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Indecent Desires op 123movies staat.

Specificaties over de film Indecent Desires

Schermtype

Sharon Kent

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

71 minuten

Regisseur

Doris Wishman

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1967

Omschrijving van de film Indecent Desires

In de spannende wereld van "Indecente Verlangens" staat de sluwe en sinistere Zeb centraal. Op een dag stuit hij op een mysterieuze vondst in een vuilnisbak: een verloren pop en een betoverende ring. Vol nieuwsgierigheid trekt hij de ring om zijn vinger en al snel wordt hij overmand door een onweerstaanbaar verlangen om de pop aan te raken. Een duistere drang neemt bezit van Zeb en hij kan de verleiding niet weerstaan om de pop te betasten. Maar wat gebeurt er wanneer Zeb toegeeft aan zijn verboden verlangens? De pop onthult een geheimzinnige kracht die Zeb meevoert naar onbekende werelden en duistere dimensies. Terwijl hij de pop verkent, ontdekt Zeb nieuwe geheimen en onthult hij verborgen verlangens diep vanbinnen. Stap voor stap onthult "Indecente Verlangens" een boeiend verhaal vol mysterie, spanning en intrige. Bereid je voor op een avontuurlijke reis vol verrassingen en onthullingen. Laat je verleiden door de duistere wereld van "Indecente Verlangens" en ontdek wat er gebeurt wanneer je je overgeeft aan je diepste verlangens. Zal Zeb de geheimen van de pop ontrafelen? Of zal hij voor altijd gevangen blijven in een web van onbevredigde nieuwsgierigheid? Ervaar het zelf en laat je meeslepen in dit betoverende verhaal.

Veelgestelde vragen over de film Indecent Desires

Sharon Kent is de hoofdrolspeler in Indecent Desires. De volledige cast van Indecent Desires kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Indecent Desires is Erotiek.

De speelduur van de film Indecent Desires is 71 minuten.

Om te bekijken waar Indecent Desires te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Indecent Desires wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Indecent Desires is geproduceerd in 1967. Als de film recent is uitgebracht kun je Indecent Desires in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Indecent Desires aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Indecent Desires heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Indecent Desires in blue ray te bekijken is.

Doris Wishman is de regisseur van Indecent Desires.