1. erotiek
  2. Jeunes Filles Impudiques

Film Jeunes Filles Impudiques

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Jeunes Filles Impudiques. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Jeunes Filles Impudiques weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Jeunes Filles Impudiques op imdb.nl. Misschien is Jeunes Filles Impudiques op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Jeunes Filles Impudiques streamen online als je een Jeunes Filles Impudiques torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Jeunes Filles Impudiques op 123movies staat.

Specificaties over de film Jeunes Filles Impudiques

Schermtype

Pierre Julien

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

76 minuten

Regisseur

Jean Rollin

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1973

Omschrijving van de film Jeunes Filles Impudiques

In het betoverende Jeunes Filles Impudiques worden we meegenomen op een avontuurlijke reis door het bos, waar twee beeldschone liftsters de hoofdrol spelen. Terwijl ze genieten van de rust en schoonheid van de natuur, besluiten ze een welverdiende pauze te nemen in een afgelegen villa, die op het eerste gezicht verlaten lijkt. Maar wat ze niet weten is dat deze villa stiekem dient als uitvalsbasis voor een bende meedogenloze juwelendieven. De onverwachte ontmoeting tussen de liftsters en de dieven zet de toon voor een spannende en opwindende reeks gebeurtenissen. Geweld en passie vermengen zich op ongekende wijze, waarbij de dames laten zien dat ze niet bang zijn om voor zichzelf op te komen, zelfs als dat betekent dat ze zich moeten overgeven aan enkele verrukkelijke perversiteiten. Jeunes Filles Impudiques is een meeslepende film die je meeneemt in een wereld vol avontuur, sensualiteit en de duistere kant van menselijke verlangens. Met zijn unieke verhaallijn en gedurfde scènes zal Jeunes Filles Impudiques je zeker betoveren en je hart sneller laten kloppen. Dit meesterwerk van cinematografie zal je meeslepen in een rollercoaster van emoties en je laten verlangen naar meer. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol spanning, sensatie en onverwachte wendingen. Jeunes Filles Impudiques is dé film die je niet mag missen!

Veelgestelde vragen over de film Jeunes Filles Impudiques

Pierre Julien is de hoofdrolspeler in Jeunes Filles Impudiques. De volledige cast van Jeunes Filles Impudiques kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Jeunes Filles Impudiques is Erotiek.

De speelduur van de film Jeunes Filles Impudiques is 76 minuten.

Om te bekijken waar Jeunes Filles Impudiques te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Jeunes Filles Impudiques wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Jeunes Filles Impudiques is geproduceerd in 1973. Als de film recent is uitgebracht kun je Jeunes Filles Impudiques in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Jeunes Filles Impudiques aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Jeunes Filles Impudiques heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Jeunes Filles Impudiques in blue ray te bekijken is.

Jean Rollin is de regisseur van Jeunes Filles Impudiques.