1. erotiek
  2. Rent-A-Girl

Film Rent-A-Girl

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Rent-A-Girl. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Rent-A-Girl weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Rent-A-Girl op imdb.nl. Misschien is Rent-A-Girl op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Rent-A-Girl streamen online als je een Rent-A-Girl torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Rent-A-Girl op 123movies staat.

Specificaties over de film Rent-A-Girl

Schermtype

Barbara Wood

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

77 minuten

Regisseur

William L. Rose

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1965

Omschrijving van de film Rent-A-Girl

Karen Anderson is een jonge vrouw vol dromen en ambities. Ze is vastberaden om haar carrière als fotomodel te starten, zelfs als dit betekent dat ze zich moet inschrijven bij het mysterieuze 'RENT-A-GIRL' modellenbureau. Dit bureau staat bekend om zijn duistere praktijken en het vervullen van de extravagante verlangens van hun rijke, maar 'kinky' klanten. In eerste instantie begint Karen als model voor naaktfoto's, maar al snel maakt ze een opmerkelijke promotie. Ze wordt uitgenodigd om de "eregast" te zijn op een wel heel bijzonder feestje georganiseerd door de excentrieke Harriet Grant. Deze rijke dame heeft namelijk een speciale voorliefde voor het geselen van jonge vrouwen. Terwijl Karen haar weg vindt in deze fascinerende, en soms gevaarlijke, wereld van verlangens en verborgen verlangens, ontdekt ze dat er veel meer schuilgaat achter het glanzende oppervlak van het modellenbestaan. Ze wordt geconfronteerd met haar eigen grenzen en moet beslissen hoever ze bereid is te gaan om haar dromen waar te maken. 'Rent-A-Girl' is een meeslepend verhaal dat de lezer meeneemt in een wereld vol geheimen en verleidingen. Het is een spannende rollercoaster van emoties, waarin Karen Anderson haar weg vindt in een industrie die zowel betoverend als verraderlijk kan zijn. Durf jij de duistere kant van de modellenwereld te ontdekken?

Veelgestelde vragen over de film Rent-A-Girl

Barbara Wood is de hoofdrolspeler in Rent-A-Girl. De volledige cast van Rent-A-Girl kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Rent-A-Girl is Erotiek.

De speelduur van de film Rent-A-Girl is 77 minuten.

Om te bekijken waar Rent-A-Girl te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Rent-A-Girl wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Rent-A-Girl is geproduceerd in 1965. Als de film recent is uitgebracht kun je Rent-A-Girl in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Rent-A-Girl aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Rent-A-Girl heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Rent-A-Girl in blue ray te bekijken is.

William L. Rose is de regisseur van Rent-A-Girl.